Извършиха аутопсия на 47 годишният Ивайло починал от ковид

Болница, Лекари, Операция

Остра вирусна инфекция, поразила вътрешните органи на 47-годишния Ивайло от Благоевград, който издъхна в дома си и близките му твърдяха, че е починал 2 дни след ваксинирането му с Астра Зенека, е починал след остра вирусна инфекция, поразила вътрешните му органи. Toва пише struma.com.

Мъжът е бил с ковид 19 и не се е лекувал, за да се стигне до фаталния изход, твърдят медиците, след направената му аутопсия.

Така версията, че е умрял след ваксиниране, отпадна. Ивайло е имал и други съпътстващи заболявания.

Припомняме, че 47 годишният бе намерен мъртъв от близките си, които бяха категорични, че причина за смъртта е направената ваксина.

Проверка на struma.com вчера установи, че не преди два дни е ваксиниран, а на 11 март, заедно с майка му. Ваксината е поставена в РЗИ. Той издъхна в нощта срещу 17 март. По случая върви проверка в РЗИ, а някои твърдят, че роднините му са поискали и прокурорска проверка.

„Ваксината няма нищо общо със смъртта на Ивайло, имал е и тежки съпътстващи заболявания“, казаха от болницата в Благоевград.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ