14 дни след 3-ти март, когато Радев вя юмрук на Шипка – 4 000 заразени! Случайно?

Румен Радев 4

Предлага се отново затягане на мерките срещу коронавируса. Айде бе, няма защо! У нас си върлува неизлечим български щам на коронавируса, срещу който няма да има нито ваксина, нито лечение. Заради това всичко е напразно. Много е чудно, че при толкова известни вирусолози, и то на надсветовно ниво, никой не говори за него.

Може да го наречем COVID19-21BG и поне за малко да се изфукаме и ние. Нямаме си Меган Маркъл и принц Хари, сал само едно българче от Бургас ни остана – Мария Бакалова. Заради това трябва да си покажем рогите и да обявим на света, че коронавирусът е нелечим в родния му вариант.

В този вариант основният компонент е мрънкането. Откакто започна кризата, българинът не иска да носи маска, а да се оплаква. Къде ли изчезнаха тези, които открито твърдяха, че такъв вирус няма? А всичко е измислица на злите империалисти, този път умело прикрити под формата на китайци. Защото те, империалистите, още от татово време ни морят. Ако беше на власт другарят Тодор Живков или неговите производни, всичко щеше да е наред. Болниците и поликлиниките щяха да са пълни от доволни пациенти, а около тях щяха да пърхат щастливи лекари, отдавна разгадали тайните на коронавируса.

Къде изчезнаха информираните, които твърдяха, че дават по 3 бона, за да се пишат, че са болни? Напуснаха ни и пилотите от ВВС, които въпреки всичко ни ръсеха всяка сутрин с пневмотит, но намериха доблестта през няколко сайта да ни споделят какво правят. Просто се преместиха при антиваксърите. Защото сега дават по 600 лева да се ваксинираш.

Някой дали си спомня, че у нас бе създадена нещо като лига, която да учи Европа как да се справя с болестта? От известни специалисти, привърженици на шведския модел, който се сгромоляса с пълна сила. Да се продължава ли?

Горката кметица на Габрово сигурно още се върти от нерви покрай 3 март. Представяте ли си, била забранила Шипка.

За да може един човек да вдигне юмрук. Друга причина няма и не може да има. Ами ако някой може да смята, 14 дни след 3 март е 17-и. И над 4000 заразени. Едното няма нищо общо с другото, нали? Важното е да им покажем на тези многознайковци, че ние този вирус сме го измислили и българският щам е непобедим.

Българинът не е виждал истински локдаун. От този с вечерен час, с разрешение да отидеш да си купиш хляб, вода и прочее. Такова нещо у нас е нямало. И дори елементарните мерки никога не са се спазвали. Ония ще ми казват, че трябва да си мия ръцете или пък да нося маска. Да си гледат работата.

Във Великобритания още преди година измислиха един прекрасен термин covidiot или ковидиот. За тези, които не спазват мерките. Оказа се обаче, че всъщност България е населена с подобни индивиди.

Когато започнаха мерките в Европа, той си взе самолета и се прибра в тази омразна родина, на която нищо не дължи. Заразен, незаразен, на кого му пука? Кашляш, кацаш, вземаш такси до Ямбол, щот си баровец, и всичко е наред. Нищо, че после цялото село пламнало.
Докато във Великобритания на първите страници изнасяха имената на прегрешилите, у нас адвокати се тупаха в гърдите, че са преборили глобата за неносене на маска в съда. И това е защита на конституционните права и свободи на населението. Защо ли не се намериха подобни смели юристи в онази имперска система в Лондон? Защото там просто не са идиоти.

В България продължихме да си правим партита. Къде легално, където полулегално, къде хептен нелегално. Получихме и личен пример за това.

Ресторантьорите в Лондон сигурно също пострадаха достатъчно по време на локдауна, ама не излязоха на протест. И на тях им се унищожи стока за милиони. Моловете бяха празни без мрън и врън.
Вярно е, на някои им писна и излязоха на протест. Срещу мерките. Но някъде да видяхте този протест да продължи повече от един ден? Та в Москва протестираха повече по случая с Навални, отколкото в Берлин срещу маските.

В София обаче положението си е съвсем окей. Дори прекрасно. И в един момент, когато дойдоха ваксините, нямаше желаещи за тях. В следващия, когато останахме на последно място в Европа, изведнъж се юрнахме да си слагаме инжекции. Бил Гейтс да не кирилизира чиповете, бе, хора? Или пък тайните вълни на 5G мрежата така ни облъчиха, че изведнъж имунизацията стана модна? Защо и тези, които отричаха всичко, тайничко си сложиха?

Сега са на мода умрелите. 10 дни след ваксина, 2 дни след ваксина. Все едно преди ваксината никой не е умирал. Ставахме на по 110 години в крепко здраве и най-важното – сексуално активни. За да им го турим на тези!

И за всичко това си има виновни – здравният министър и Националният оперативен щаб. Точка. Гадове мръсни, съсипаха я тази държава! Нищо, че като отвориха заведенията, масите бяха претъпкани и един върху друг. Каква дистанция, като трябват клиенти? На кого му пука, че имало някакви по-заразни мутации. За българина е по-важно да му се махне детето от главата и да отиде при онези смотльовци учителите, отколкото да си стои вкъщи. Възрастта на заразените била паднала. Ама, ако се четат британските медии, това стана там преди около месец.

Заради това не трябват никакви мерки. Нито по-леки, нито по-тежки. А сухите съчки? Те ще си изгорят. Както ни учат капацитетите. Нищо, че станаха прекалено много и прекалено млади. Те, капацитетите, нямат никаква вина. Само НОЩ и здравният министър.

А на летището в София, което и без това се нарича “Враждебна”, ще сложим един плакат: “Добре дошли в България! Страната на ковидиотите!” И така ще спасим туристическия бранш.

Георги Банов, 24часа

Заглавието е на редвакцията



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ