Русенец удари полицай с юмрук, но след това си получи заслуженото…

Полиция

Бързо производство за хулиганство е образувано срещу 30-годишен русенец.

На 5 август около 02:50 часа полицейски екип – служители от Първо РУ са пратени по сигнал за нарушаване на нощната тишина на улица „Рудозем“ в Русе.

Когато отишли на адреса те били посрещнати от грубото държане на 30-годишен мъж. Той се опитал да възпрепятства изпълнението на служебните им задължения, като им отправил множество обиди, закани и псувни.

Служителите на реда са му отправили предупреждения да преустанови тези свои действия. Той обаче не само не спрял да изрича още множество закани и цинични изрази, а си позволил да удари с юмрук единия от униформените. Мъжът е бил задържан.

Случаят е документиран, срещу 30 годишния е започнато бързо производство за престъпление, заради извършените непристойни действия грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, отличаващи се с изключителен цинизъм и дързост, и съпроводени със съпротива срещу орган на властта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ