София се тресе! Вижте протеста под прозореца на Бойко, организиран от Румен Радев и Карбовски

7 Dni Bulgaria20.03.2021
Румен Радев 4

София се разтресе от протест срещу Бойко Борисов! Хиляди излязоха на улицата! Стотици хиляди!

Това трябваше да се пише в момента, ако се вярваше на видния превратаджия Румен Радев и доверените му пиари. Най-вече на впиянчения похотливец Мартин Карбовски.

Да, ама нъцки!

Великият, грандиозният протест, насрочен днес за 10,30 часа под прозорците на кабинета на Бойко Борисов приключи с обичайните 28 души, няколко просяци, и отлъченият Дионисии.

Това е грандиозен, това е поредният провал на кликата на Румен Радев. И най-вече на Мартин Карбовски. Вижте скъпоплатеният пиар на президента как преди 2 дни се опита да докара хиляди на площада и какви ги пнлещеше във фейсбук:

Пореден мащабен протест се организира в събота в София. Той е срещу ограничителните мерки на властта, свързани с борбата срещу коронавируса. Организатори на събитието са хората, които 253 дни зоват под прозорците на властта за оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Протестът ще започне в 10,30 ч. пред Министерски съвет и ще бъде под надслов: ”Не, те нас да затворят. Ние тях да затворим!”.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ