Писателят Емил Попов за Дионисий след поредната акция пред дома на Борисов: Заплахи и викове от селски хоремаг – някой плаща да мучи клетви и развява фуста

Отец Дионисий

Поредната грозна и отвратителна акция на майките от близката на Мая Манолова „Системата ни убива“, предвождана от разпопения и прогонен от църквата Дионисий Зарята, възмути нормалните хора. Ордата диваци тази сутрин крещеше куп ругатни и пред къщата, където живеят внуците на премиера.

Това стана причина писателят Емил Попов да избухне срещу шепата протестъри, които от месеци тормозят цяла София и за пореден път си позволяват да тероризират и внуците на премиера.

„Този разпопен и разпасан поп, няма ли кой да го озапти накрая! Най-малкото с доходите, които има и стандарта на живот, който демонстрира! Почти година нищо не работи!“, пише ядосан във Фейсбук Попов.

„Въобще НАП спят ли или не искат да се самосезират!“, чуди се още той.

„А и освен 20-30 гамени, които съпътстват всичките му малоумни и противозаконни прояви, в тази страна живеем и други хора. Искаме своите празници и почивки без крясъци, заплахи и викове излезли сякаш от селски хоремаг! Това което на попът не изнася, на нас може би е повече от удобно! И ако нему някой плаща да мучи и развява фуста неканонична насам, натам, и плещи закани клетвени, на нас ни е нужна почивка с тихи уикенди или усмихнати празници!“, възмущава се Попов.

„Аман от диващина в столицата и други градове бе! И все едни и същи 20-тина пияни гамени навсякъде! Не съм на людоедски остров!“, завършва гневно той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ