Красен Кралев: Партията ни единствена застана пред хората, да ги чуе, за да знае как да работи

Красен Кралев

Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС във Варна Красен Кралев се срещна със симпатизанти в район „Младост“ и район „Одесос“ във Варна. Той им благодари за силната подкрепа и доверието, което му гласуват винаги. „Ние сме единствената партия, която се среща очи в очи хората от цялата страна изслушваме исканията ви и работим за тяхното изпълнение. Вие сте нашият коректив и ни давате шанс да сме по-добри. Само със стабилна държава и единно общество можем да преминем през тези тежки времена“, каза Кралев.

По време на срещата в район „Младост“ Красен Кралев получи почетен плакет в знак на благодарност от европейския и световен вицешампион по вдигане на тежести и президент на СК „Титан“ Радостин Димитров.

„Огромни благодарности на г-н Кралев за всичко, което прави за нас и целия български спорт. Това е първият спортен министър, който работи усилено за развитието на спорта в цяла България“, каза Димитров.

През 2019 г. залата за вдигане на тежести към Спортно училище „Георги Бенковски“ бе изцяло реконструирана със средства отпуснати от ММС на стойност 110 450 лв.

По време на срещата в район „Одесос“ присъстваше и кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС във Варна Юлияна Боева.

През последните няколко години Министерство на младежта и спорта и Министерски съвет са отпуснали близо 20 млн. лв за спортна инфраструктура във Варна и района. Извършен е цялостен ремонт на Двореца на културата и спорта на стойност 12, 8 млн.лв., там се изгради и една от най-модерните боксови зали в страната. В ДКС се организират състезания от най-висок ранг и 14 клуба провеждат своите тренировки.

Основно е ремонтирана НСБ „Спортпалас“, цялостна модернизация и промяна на облика се извърши на стадион „Тича“ и стадион „Спартак“. Реконструкцията на зала „Владислав“ в спортен комплекс „Черно море“ е на стойност 668 479 лв. Изгради се изцяло нов хангар за лодки във ветроходна спортна база „Бриз“, монтирано е осветление на тенис кортовете „Черно море – Елит“ и др.

За реновиране на Спортно училище „Георги Бенковски“ са отпуснати 2,8 млн.лв, допълнително се реконструира залата за вдигане на тежести за 115 470 лв.

В момента се изграждат три игрища за мини футбол в Игнатиево, Цонево и Бенковски за близо 450 000 лв.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ