Жени Джаферович след скандала: Искам извинение, но само от децата си

Евгения Джаферович

Съпругата на футболиста Ваня Джаферович – Евгения, написа първи коментар в социалните мрежи по повод скандала със зам. главната редакторка на в. “Монитор” Наталия Радославова отпреди две седмици.

Тогава гримьорката ударила шамар на журналистката заради спор на столична улица.

Ето какво написа Евгения в профила си в инстаграм:

„Много от вас ме питат защо вече повече от седмица не вземам отношение по обвиненията, които се изсипаха върху мен от страна на една дама; през това време много нейни колеги, представители на уважавани медии, се свързаха с мен за мнение или коментар, но и на тях отговарям едно и също – моето предпочитание, както и това на адвокатите ми, е да не се пречи на разследването, което в крайна сметка да установи кой е крив и кой – прав.

Искам обаче да се знае, че мълчанието не е признак на съгласие, нито пък опит да се снижа, потуля или скрия. Напротив – наясно съм, че преекспонирането на ситуацията и доста спорните твърдения, изнесени в публичното пространство, очернят мен и вредят на семейството ми, затова и искам извинение, но само от децата си, задето станаха неволни свидетели на грозни атаки срещу майка им.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха; на онези, които побързаха да ме обвинят, ще кажа единствено, че човек няма право да съди, преди да е наясно с всички гледни точки върху ситуацията. Една гледна точка и едно мнение не означават истина.

Ще дойде момент, в който ще разкажа всичко. Ще го направя пред медия, която не си е позволила да спекулира и да издава присъди без време и доказателства. Дотогава ще продължавам да съдействам на разследването и ще продължавам да вярвам в справедливостта, на която уча и децата си.

Приятен ден. Усмихвайте се!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ