Шокиращи разкрития! Бенчо Бенчев имал частен самолет! Щял да строи цял квартал във Виена?

Бенчо Бенчев

Арестуваният общински съветник от БСП Бенчо Бенчев е известен в Бургас освен с „Ролс-Ройс“-а си и със собствен частен самолет, предава „Труд“.

Задържаният зам.-председател на Общинския съвет в Бургас преди години се похвалил, че ще застроява центъра на Виена. Тогава – през 2007 г., той обясни пред журналисти, че започва да гради цял квартал за богати в прочутия Пратер от общо 12 жилищни кооперации. После обаче нищо не се чу за този негов проект.

Припомняме, че в ранните часове на събота Бенчо Бенчев беше задържан заедно с несебърският бос Митьо Очите и още шест души в хотел в турския град Истанбул.

Вчера от прокуратурата разкриха, че арестуваният общински съветник е имал тефтерче с черно счетоводство, където са описвани сумите, които са давани на Димитър Желязков.

Снощи полицаи претърсиха офиса на Бенчо Бенчев в Бургас, а след това се отправиха и към Равда, където да обискират и луксозния му „Ролс-Ройс“, с който той стана известен в публичното пространство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ