Смрад на Отечествен фронт от мутри, ченгета, чалгари и джендъри! Или ние тях, или те – България!

мая манолова

Новият Отечествен фронт се самоиздаде десетина дни преди изборите.

Мая се изфука по телевизията, че щяла да управлява със Слави и ДеБъ . Слави и той си призна. Генерал Гном потвърди.

А ПИК разкри, че активисти от „Има такъв народ“ се назначават от квотата на БСП в секционните избирателни комисии. В Сандански. Вероятно и в други градове.

И сега картинно да си представим бъдещата управляваща коалиция: Корнелия Нинова, Румен Гечев, Зарков, Мая Манолова, Татяна Дончева, Бабикян, Слави Трифонов, Тошко Африкански, Христо Иванов – Бойкикев, Генерал Гном и…основният коалиционен партньор, който обаче ще стои в сянка и за когото всички предпочитат да мълчат. Той няма да излъчи министри, но ще гласува за мандат. Ахмед Доган.

Чугунени комунисти-сталинисти + мутрочалга комунисти + розови комунисти + остатъци от комунистическата ДС + наследници и синове на висшата номенклатура на БКП = Промяна.

Кремъл харесва това. ГРУ и генерал Решетников – също. И руската резидентура.

Описвам го с проста аритметична формула, за да е ясно и подредено. И за да не каже после някой – ама ние не разбрахме, не чухме, не видяхме.

Необолшевишкото мракобесие търси реванш, легендирано като „спасение за България“. Мутрите официално поемат политическата власт под лозунга „Мутри вън!“. Адвокатите на „Мултигруп“ и братя Галеви ще борят корупцията. Участниците в гейпарада ще налагат новия морал. Почитателите на еднополовите бракове ще бранят семейните ценности.

Не мога да си представя по-тъжен сценарий 30 години след старта на прехода.

Какъв сценарий, това си е чиста перверзия.

Защо му трябваше на Васко Кръпката да пее „Комунизмът си отива“?

Ами не, не си отива. И никога не си е отивал, само се беше спотаил в храстите, в шумата, по партизански.

Тези хора в това са добри – в снишаването, в шпионските конспирации, в диверсията, във взривянето на черкви, в потъпкването на илюзии и идеали.

Единственият полезен ход е да се гласува масово, самоотвержено. Само народният вот може да развали схемата. Не идват избори, идва избор. Избор „за“ и „срещу“ демокрацията, „за“ и „против“ България.

От профила във фейсбук на журналиста Недялко Недялков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ