Дъщерята на ревизор на „ЛукОйл“ – в леглото на Христо Иванов! Фотограф хвърли ДеБъ бомбата

85

Христо Иванов е свързан с ревизията на „Лукойл“. Това твърди ПИК покрай изборната дейност на партията му ДеБъ, където доста активна е лидерката на младежите Деси Николова.

Оказва се, че майка й Божидара Стоянова е прекият извършител на неуспешната ревизия, която толкова оплакват от партията на дъщеря й.

Това обяснява и фанатичната фиксация на Христо Иванов на тема „Лукойл“, която е вероятно породена от подробната информация, която получава от майката на Десислава Николова.

Иначе самата съпартийка на Иванов освен, че е лидер на младежката му структура, не е известна с кой знае какво. В социалните мрежи е дори с провокативното си поведение, не е обект на кой знае какво внимание, а извън тях – изобщо. Тя отговаря за съдържанието на всички профили на партията в социалните мрежи.

За сметка на това Николова не крие нито коя е майка й, нито факта, че работи в в Агенция „Митници“. Конкретната информация, свързана с биографията на родителите й е, че майка й е извършила последните две ревизии на „Лукойл“. И двете са без начет.

Баща й също има интересни връзки – бил е член на ЦК на БКП и кмет на село Ярлово. Именно по идея на любимката на Христо Иванов той настойчиво говори за ревизионните актове на „Лукойл“, с чието съдържание вече е запознат лично от майка й – Здравка Стоянова.

А истинска бомба хвърли фотографът Виктор Димчев. Той се включи в чат под платена публикация на ДеБъ, където направо взриви общността с твърдението си, че Деси Николова не просто е любимка на Христо Иванов, ами се е въргаляла и в спалнята му!?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ