Москов зловещо затапи ДеБъ: Лустросайте се от партийни секретари, техните деца, роднини и наследници

Петър Москов

Лидерът на КОД д-р Петър Москов, който е основният радетел за незабавна и окончателна лустрация, обяви, че е изтеглил от листата с кандидат-депутатите си в Русе ченгето, лъснало вчера от проверката на Комисията за разкриване на досиетата от бившата ДС.

„Човекът, посочен от Комисията за досиетата, като свързан с бившите служби на ДС, вече е подал заявление за оттеглянето си от листата на КОД в 19 МИР. Предварително сме създали надежден механизъм, който да ни гарантира, че дори и да се окаже такъв човек в нашите листи, той ще бъде отстранен и сред реалните кандидати на КОД, в крайна сметка няма да има хора обвързани с БКП старите служби“, обяви бившият здравен министър.

И допълни: „Но сме изключително сме отвратени от злобните, ехидни реакциите на партии, чиито листи са пълни с партийни секретари, техните деца, роднини и наследници и щатни служители на ДС.
За съжаление те ми припомниха онази грозна сцена, която преди години ме впечатли със същото злорадство и ехидност на депутатите от БСП в народното събрание, когато обявяваха оцелелите от лагерите Николапетковисти за агентина ДС..“. Социалната мрежа фейсбук веднага загря от коментари, нарочващи думите на Москов като косвен удар по конкурентите му от ДБ.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ