ПАПАРАШКО ФОТО: Хаджигенов дави мъката сам в квартална кръчма след провала на гей срещата

хаджигенов

Самотно и в компанията на няколко бири приключи вечерта на съюзника на Мая Манолова за наместване на депутатски места Николай Хаджигенов след претърпялата пълен провал дискусия с представителите на ЛГБТИ общността.

Както ПИК писа, миналата неделя адвокатът на осъдената за подкуп Десислава Иванчева и любимката на Васил Божков – Лилана, заедно с неприкрития гей активист и също кандидат за народен представител Виктор Лилов направиха неуспешен опит предизборно да вербуват повече съмишленици сред общността.

Сред края на мероприятието, преминало в изключително интимен кръг от едва 11 симпатизанти (позорно слаб интерес на фона на твърденията на Лилов, че в страната 300 хил. души съжителстват в еднополови партньорства – б.р.), в това число и хората от техническия екип, подсигуряващи излъчването във Фейсбук, Хаджигенов се отправи да „удави“ мъката си след провала в квартална кръчма, видяха папараците на ПИК.

Адвокатът с напъни за депутат използва последните часове преди започналия в понеделник десетдневен локдаун и около час и половина обръщаше халба след халба в закътаното заведение в кв. „Изток“. До там от центъра, където се състоя гей рандевуто, Хаджигенов се придвижи натъпкан в минатюрен бял „Фиат 500“.

Изглежда, съратникът на Мая Манолова е имал нужда от уединение, за да асимилира достатъчно добре факта, че с Виктор Лилов явно не се котират с доверие сред розовите столични активисти, като до края на самотната му вечер никой не се присъедини към него.

Хаджигенов редуваше горчивите глътки бира само с разговори по телефона. Но по-интересното е, че след като приключи с питиетата, смело се е качи в личния си автомобил, за да шофира след соличното количество обърнати бири.

Припомняме, че по време на въпросната среща с представителите на ЛГБТИ общността в неделя, Хаджигенов и Лилов конкретно са били запитани какви практически стъпки ще предприемат за узаконяване на брачно равенство и признаване на последици от еднополови партньорства, както и признаването на сключените в чужбина еднополови съюзи. Хаджигенов признал поражение, отвръщайки, че пътят до този момен е дълъг, но междинната крачка – преход към регистрираните бракове, било регистрирано партньорство в електронен регистър. „Според мен ще работи добре, след което ще преминем към следващото стъпало“, обещал на скромната аудитория Хаджигенов.

Той и дружката му Мая Манолова привлякоха видния гей Виктор Лилов за водач на листата си в София в отчаян опит за спечелят някой глас в повече за обречените им напъни да влязат в парламента.

Неделя, 21 март. След провалената среща, рекламирана като дискусия с представители на ЛГБТИ общността, Николай Хаджигенов с бодра крачка се е запътил към колата си – миниатюрен Фиат 500.

В затънтена кръчмичка в кв. „Изгрев“ Хаджигенов редува халбите бира с телефонни разговори

ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ