Голям шок за Гала! Хванала мъжа си в изневяра в общия им дом! Водещата има богат опит с…

гала

Гала сподели, че има богат опит с изневерите, като в повечето случаи се оказвала от страната на потърпевшите. Наскоро тв водещата разкри истинската причина да зареже първия си съпруг и баща на дъщеря й Мари, която съвсем не била появата на Стефан в живота й.

Всъщност блондинката хванала Косьо в крачка, като дори не й се наложило да го подозира, следи или да се възползва от услугите на частен детектив, до каквито прибягват редица наши ревниви знаменитости. „Просто се прибрах вкъщи и го заварих с друга“, откровеничи Гала. Към днешна дата приемала тази история с насмешка, но навремето унижението да види съпруга си с друга жена в общия им дом я съсипало до крае предел. Именно тогава, заслепена от гнева, тя се впуснала в авантюра с женения Стефан, с когото са заедно и до днес. Началото на връзката им било скандално и драматично, защото той току-що бил станал татко на дъщеричка, а съпругата му страдала с години след раздялата. Дълго време й отнело да приеме присъствието на тв звездата в живота им, защото в началото двете си разменили тежки обиди, а Гала я засипвала денонощно с грозни и обидни есемеси. Още тогава тя й казала, че мъжете не се променят и щом Стефан е кръшнал веднъж, ще го прави винаги, независимо коя е жената до него.

В последствие телевизионерката осъзнала, че бившата му е била права, защото само преди 2 години хванала и него в лъжа. Тогава в интернет пространството се появиха снимки на любимия й с друга, отново руса жена, от които се виждаше, че двамата са си особено близки. В последствие, за да си спести поредно унижение, Гала обяви, че всъщност тя била дамата от фотосите, но запознати твърдят, че излъгала, а Стефан наистина имал мимолетни афера със засукана блондинка. Той обаче бързо се осъзнал и се върнал при 11 години по-голямата от него водеща, която не била сигурна дали иска да го приеме обратно, но все пак му дала втори шанс. За да не се заглеждал по други жени, тв ветеранката наскоро прибегнала и до услугите на пластичен хирург, уголемявайки бюста си със силиконови импланти. Интервенцията й повлияла добре на самочувствието и я подмладила. Това било основната й цел, защото вече разликата им в годините си личала твърде много. От няколко седмици пък Гала взела и друго решение, а именно да започне на тренира с личен фитнес инструктор, за да задържи интереса на половинката си върху себе си, пише „Ретро“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ