Лоши новини сполетяха Васил Боянов – Азис, разстроен е

Васил Боянов - Азис

Бащата на Азис – Троян, е в болница.

Това споделил ромският славей на част от екипа на „Капките“, където всеки понеделник Васко се превъплъщава в различни образи.

Това е причината Азис да не се забавлява на макс, както сме свикнали да го виждаме в многото му телевизионни изяви през годините. Изпълнителят на „Хабиби“ не бил в настроение по време на снимките и репетициите на „Капките“ именно заради влизането на татко му в болница. Tой е в лечебно заведение от няколко дни.

Въпреки не доброто здравословно състояние на своя родител Азис не моли за снизхождение, а изпълнява всяка една роля, която му се падне.

„Да, така е. Бащата на Васил е в болница. Не е с коронавирус. Състоянието му е добро. Скоро ще се оправи“, каза за „България Днес“ много близък до семейството на Азис.

Каква точно е причината за влизането на Троян в лечебно заведение от рода на Азис не пожелаха да споделят. Таткакто на изпълнителя е на легло, Азис не е активен и в социалните мрежи. Последната публикация на ромския славей датира от почти седмица. Заради влизането в болница на татко му на певеца изобщо не му е до забавление.

Троян е на 74 години. Живее в китна къщурка в Костинброд. Таткото на Азис многократно е споделял, че синът му иска той да се премести при него в София, ала родителят отказва. Троян е музикант. Като млад свири на акордеон. Преди години таткото на Азис пише и книга – „Бяхме Цигани“. Тя е в малък тираж, но почти целият Констинброд я притежава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ