Григор Димитров: Никога не съм близвал алкохол

Григор Димитров

Най-добрият български тенисист Григор Димитров беше интервюиран от Даниела Хантухова за турнира от Големия шлем „Ролан Гарос“, който наближава.

За Париж: Имам много специална връзка не само с „Ролан Гарос“, но и с Париж. Живях там за три, четири години. В началото много ми харесваше и с времето откривах много нови неща. Точно, когато най-много се влюбих в града, трябваше да напусна. Винаги когато се връщам, се появяват всякакви спомени и това много ми харесва. Нови причини, поради които харесвам града и турнира. Много започва да ми харесва. Понякога идвам само за уикенд. В началото харесвах най-много храната, но след това исках да открия нови паркове, места, кафенета и дестинации с повече история. Намерих едно ателие за изкуства и си казах, че ще отида следващия път.

За модата и неговия стил: Когато започнах да се интересувам от мода, беше много важно за мен да знам какво искам да нося. Много бързо ми се получи. Не харесвам уникални неща, които са различни – бижута, часовници… всичко е в детайлите. Имах честта да отида на шоу на Долче и Габана. Бях поканен от Ана Уинтор, най-страхотният човек за всички времена. Гледах как всички се приготвят, оправят си косите и си мислих „какво правя тук?“. Чувствах се като риба извън вода. Всъщност ми харесва. Това е като ритуалите, които имаме, но в различна среда. Много е важно как искаш да носиш дрехите. Осъзнах, че купуваме неща, които искаме, но се заисляме дали наистина е така. Дали можем да ги напаснем с други.

Кой е най-стилен – Стефан Едберг, Пат Рафър или Ги Фурже? – Честно казано, нямам кой знае какви наблюдения върху Ги. Пат Рафтър е този, който съм виждал най-често, така че бих се спрял на него.

Габриела Сабатини, Крис Евърт или Елена Дементиева? – Със сигурност ще посоча Габи. През годините имах възможността да я опозная, така че избирам нея.

Авеню Монтан или Пето Авеню? – Авеню Монтан.

Италианска или френска кухня? – Италианска.

Спринтове на корта или тежести във фитнеса? – И двете.

Първи мач от програмата или вечерна сесия? – Повече ми харесват първите мачове.

Вино или шампанско? – Никога не съм опитвал алкохол, така че не знам. През целия си живот не съм близвал алкохол. Питай когото искаш. Заклевам се.

Смокинг или ежедневно облекло? – Напоследък често ми се налага да нося смокинг, така че ще предпочета него.

Сърфинг или голф? – Може би сърфинг.

Луксозен ресторант или пикник на плажа? – Определено плажа.

„Монитор“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ