Нора Недкова на турне при Васил Божков в Дубай? Какво прави в хотела му!?

Нора Недкова

Мълвата, че забегналият в Дубай олигарх с 18 тежки обвинения Васил Крумов Божков съвсем не е лишен от нежна компания по време на изгнанието си, напоследък придобива все по-конкретни измерения.

След като от месеци се шушука, че ултрабаровеца си организира чартъри с родни старлетки за компания, в последните дни в хотела му „случайно“ се настани скандалната плеймейтка Нора Недкова.

Запознати със ситуацията са уверени, че не става дума за някакво съвпадение, а блондинката е в Арабските емирства именно със спонсорството на хазартния бос, за да запълва времето му, в което не е зает да организира партията си за изборите и да громи „хунтата“ в социалните мрежи.

Преди Недкова през хотела на олигарха минаха отдавнашната му тръпка – брадърката Зара и палавата дупничанка Моника Валериева. По традиция шавливите дами не се задържат повече от няколко дни в близост до Черепа, който явно има нужда от повече разнообразие в горещите арабски нощи.

Недкова се похвали с фотосесия по дупе от Дубай онзи ден, без да уточнява по какъв повод е цъфнала в страната на шейховете и води ли компания със себе си. Злите езици обаче шушукат, че полетът и престоят й са покрити от шефа на „НОВЕ Холдинг“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ