СТРАСТИ: Мария Бакалова зарязала син на бургаски милионер заради Холивуд

мария бакалова 2

Мария Бакалова е имала възможност да стане милионерска половинка, ако не искаше толкова много да бъде филмова звезда. Още като ученичка актрисата се залюбила със син на един от крупните строителни магнати в родния си град Бургас. Двамата са били заедно повече от две години, но се разделили заради кариерата на момичето.

Номинираната за „Оскар“ българка и до днес не е изтрила от профилите си в социалните мрежи снимките със своята ученическа любов. Това са единствените фотоси, достъпни в публичното пространство, на които тя позира с гадже. В коментар към един от тях Мария определя момчето до себе си като „най-прекрасното момче“.

Името му е Павел Кралев. През юли той ще стане на 26 години, има брат близнак и е син на собственика на едни от най-успешните строителни фирми в Бургас, които от няколко години вече оперират и в София.

Във финансовите отчети на компаниите, които са обществено достъпни, фигурират активи за десетки милиони. Те строят, обзавеждат и поддържат цели комплекси и ваканционни селища по морето, а в последно време дейността им се разраства и в столицата, където работи Павел. Момчето е учило икономика, а след това се е прехвърлило в Университета по архитектура, строителство и геодезия, за да се подготви добре като наследник на строителния бизнес на баща си, информира столичен таблоид.

Според неофициална информация, Мария и Павел са се запознали още като деца и са били заедно в последните години в средното училище. Времето, което са изкарали като двойка, е забележително дълго за младежи в тийнейджърска възраст. Въпреки завидните финансови възможности на приятеля си, бъдещата актриса не висяла на врата му за пари. Тя не искала от него да я издържа, нито да й купува дрехи и скъпи подаръци. Отношенията им били като на всяка нормална двойка тийнейджъри.

По време на връзката им обаче Мария вече е твърдо решила да стане актриса и дори холивудска звезда. Двамата се разделят чак когато тя се гмурва дълбоко в задълженията си като студентка по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Не са известни причините за скъсването им, но според слуховете, бъдещата звезда е била твърде заета, за да обръща достатъчно внимание на любимия си.

Занятията в Академията започвали около 9 часа сутринта и продължавали до след 10 вечерта, Мария буквално живеела в НАТФИЗ, а Павел от своя страна, освен че се радвал на солидна финансова подплата, е и много хубаво момче, така че не му е липсвало женско внимание. В крайна сметка пътищата им се разделили.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ