Тиквата – прав, грешен, работи… След него идат Шиши Мирчев, шутът на ВИС-2, Кремъл и ДС

Румен Радев, Тошко Йорданов, Филип Станев

Фейкове, цинична подмяна, закани за саморазправа след 4 април, Мая Манолова и новият „Шиши“ – Ивайло Мирчев, под десет пъти на ден в телевизора с едни и същи мантри, Румен Гечев представен като “експерт”, шутът на ВИС Слави Трифонов – като “борец срещу корупцията”…

…И сянката на Жан Виденов и Държавна сигурност, посланията, обслужващи Кремъл и подсъдимата олигархия, злобата на един президент – национален предател.

Това е кампанията на обединената “опозиция”, а всъщност – комуноидното ОФ, което се стяга да реанимира ченгеджийско-мутренското мракобесие в държавата.

Идват на власт с помощта на лъжата. С тъпи измислици, че ГЕРБ раздават предизборно храна. Че Бойко отглежда марихуана в нива край Околовръстното.

„Информиран.нет“ на Бабикян е официалният им орган, новото „Работническо дело“. Борят “мафията” с мафиотски прийоми. Превръщат омразата и разделението в политически мейнстрийм. Истерията – в резонно медийно поведение. Безцеремонно подготвят „Костинброд-2“, инженерите и изпълнителите са същите…

С какво тогава са по-добри от “Тиквата”, защо хората да предпочетат именно тях? Какво ще донесат на страната, каква е реалната им програма и експертиза, защо не говорят за икономика, перспективи, работни места, а облъчват с негация? Какво ще се случи, ако поемат контрола: ще отмъщават, ще арестуват по списъци, ще мачкат противниците си, ще отворят Белене, ще закачат бесилки, като през лятото, ще разпалят гражданска война?

“Тиквата” – прав, грешен, – работи. Няма идеални, но поне го познаваме.

А после, след него? Кой напира да го замести насред криза и пандемия– пътуващият цирк от улицата; лентяите, жълтите книжки, майките с увреждания и разпопеният поп, които горят маски и чакат на подаянията от Черепа?

Злобата на декласирани кариеристи, опортюнисти и пребоядисани болшевики не може да бъде алтернатива.

Най-големите мутри и мутресата им да викат: “Мутри, вън!”, е водевил с елементи на трагедия.

Само мощна консолидация на демократичните сили ще оттласне България от надвисналата реставрация на тоталитаризма от екстремно сталински тип.

Нали си спомняте думите на Резидента?

“Аз не съм просъветски, аз съм просталински…”

От Фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ