Ангелкова по следите на холивудските звезди! Министърката лудна по терапия за пречистване в солна стая…

Ангелкова4

Николина Ангелкова е луднала по т.нар. солна стая за пречистване, която е особено популярна и сред любимите й холивудски звезди, твърдят познати на министъра на туризма.

38-годишната блондинка вече направила няколко процедури, които се отразили благоприятно на организма й, на тялото й и на имунитета и тя била много доволна, писа „Таблоид“.

Амбициозната крумовградчанка била убедена, че солната терапия е най-добрият начин да възстанови силите й и да я отърси от стреса. В разгара на летния сезон Ангелкова се оплакала пред свои близки, че е претрупана с работа. Освен това непрекъснато й се налага да отбива атаките на вицепремиера Валери Симеонов, който обяви война на шума в морските курорти и се зае да въдвори ред в туризма. Политическите битки изтощавали до краен предел крехката Ангелкова и тя търсела най-ефективния начин без лекарства, а чрез природни средства да бори стреса.

Затова и Николина се доверила на пречистващия ефект на халотерапията. По информация на „Таблоид” тя била забелязана да влиза в солна къща в столичния квартал „Манастирски ливади”. След сеанса министърката на туризма била доволна, че кожата й изглеждала гладка и сияйна.

Николина Ангелкова била доволна, че можела за малко да се отпусне в удобно кресло в стая, която прилича на солна пещера, като усещането било особено приятно. Любителката на холивудския блясък дори мислено се пренасяла на морския бряг и така си почивала най-добре сред очистителните соли, които влияели благотворно на различни болести и алергии.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ