Извънредно! Трима български ученици са сред пострадалите от експлозията на автоцистерна в Италия! (ВИДЕО)

взрив2

Трима български ученици, които са били на екскурзия в Италия, са пострадали след станалата по-рано експлозия на автоцистерна край летището в Болоня, съобщи италианската национална телевизия Рай 1. Те са настанени в болницата в Бацано, предава БНР.

Един от тях е в сериозно състояние в резултат на обгаряния и е преместен по спешност в специализираното отделение на болницата в Чезена.

Към момента е известно, че жертвите на инцидента са две. 67 са ранените. 11 от тях са карабинери. 33-годишен полицай е откаран в болница в тежко състояние.

Причина за взрива е камион, който се е врязал в бензиновоз.

Пламъците са обхванали и други автомобили. Някои от тях също са експлодирали.

Намиращите се в близост до експлозията сгради са пострадали сериозно. Унищожени са два автосервиза с напълно изгорели автомобили.

Магистрален мост се е сринал частично.

Impressionante video riguarda lo scoppio di un camion

#meteonaturaImpressionante video riguarda lo scoppio di un camion a #Bologna, nei pressi dell'uscita della tangenziale. video di Thomas da #twitter

Публикувахте от Meteo Natura в Понеделник, 6 август 2018 г.

Il momento dell’esplosione visto dalla strada della citta’. Si segnalano molti danni alle abitazioni, negozi e ristoranti li vicino. Al momento si registrano anche circa 20 feriti.

Публикувахте от Emilia Romagna Meteo в Понеделник, 6 август 2018 г.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ