ГЕРБ убедително мачка пред БСП, агенция на джендърите пак обяви война на ВМРО

Бойко Борисов

С наближаването на датата на изборите и в разгара на третата ковид вълна все повече българи са разколебани дали ще гласуват. Ако преди месец желаещите да отидат до избирателните урни бяха 51%, сега те са 46%. Това заяви пред Би Ти Ви Добромир Живков от „Маркет линкс“, близка до джендърското лоби в политиката.

Според него на финала на 44-то Народно събрание доверието в институцията чувствително е спаднало. Но затова пък за следващия парламент традиционно се дава кредит на доверие. Тенденцията вероятно ще се запази до края на годината, отбеляза той.

Живков коментира още, че в момента има криза във възприятието на това как се развива България.

На фона на това обаче се наблюдава сериозно повишаване на преднината на ГЕРБ пред традиционния си опонент БСП. Броени дни преди изборния ден ГЕРБ печели гласовете на 22,8% от избирателите спрямо 18,1% за БСП, признаха от ориентираната към „червения“ политически спектър социологическа агенция.

Според проучването пет партии със сигурност ще влязат в този парламент, но решаващите гласове ще бъдат дадени на 4 април.

Джендъриатът в лицето на агенцията му „Маркет Линкс“ очевидно продължава войната с ВМРО. Докато всички други агенции дават 4 и нагоре проценти, тази на прикритата като посланичка в Израел Румяна Бъчварова сериозно краде от процентите на воеводите.

Припомняме, че според „Маркет Линкс“ ВМРО нямаше да има евродепутат, а вместо това партията на Красимир Каракачанов прати двама!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ