Чалгаиконата Илиян се фука с чисто нова тузарска кола! Вижте колко се изръсил за нея…

ilia

Фолк певецът Илиян се радва на нова придобивка на четири колела. Фенове на Тупалката докладваха, че от няма и месец любимецът им върти волана на чисто нов форд „Мустанг” за 120 бона. Читателите ни изпратиха снимки на американския звяр, който чалгаджията паркирал пред столична дискотека, където имал участие, твърди „Таблоид“.

Автомобилът е произведен преди в началото на 2018 г., крие под капака си 420 „коня”, изстрелва се с автоматична скоростна кутия с 10 предавки, като собственикът му се глези с камера за задно виждане и всевъзможни други екстри. Илиян поръчал колата на дистрибутор, който я доставил за 4 седмици, издадоха от обкръжението му. Така изпълнителят на „Не сме приключили” вече гордо бръмчи по магистралите с мощния автомобил.

Запознати издадоха, че Илиян Тупалката взел „изтребителя” на лизинг, – така хем не се охарчва наведнъж, хем не се притеснява от кражби, защото фордът реално е на лизингова къща и има пълно каско срещу автоджамбази и нелепи инциденти. Тупалката заменил предишния си джип – бял фолксваген „Тигуан“ със спортния „Мустанг”.

Преди „колата на народа”, боляринът шпореше дърт джип волво. Чалгарят признава, че шофира вече 15 години, като за това време е сменил близо 20 автомобила от почти всички марки. Горд е, че за разлика от своите колежки сам си плаща бижутата на четири гуми. „Каквото изкарам от участия, го давам за движимо, недвижимо имущество, храна, сина си Ицо, както и за дрехи и клипове. Не пестя! Животът е за да се живее и да си угаждаме”, усмихва се фолк певецът.

Илиян не крие, че е любител на високите скорости, за съжаление участвал и в няколко катастрофи, за които твърди, че не са по негова вина.  Тупалката още не може да се нарадва на новата си придобивка и не дава никой друг да язди мустанга. Обещал, че като му помине еуфорията, ще даде и на приятелите да направят по едно кръгче. „С новата кола ще му се лепят повече мацки. Събира погледите с нея. Ще видим дали ще остане верен на гаджето си”, коментират почитатели на фолкаджията.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ