Деси Слава се похвали, че е с друг младеж в Дубай без Благой и сина им (СНИМКИ)

Деси Слава

Фолкпевицата Деси Слава реши да се възползва от локдауна в страната и затворените заведения, за да се отдаде на заслужена почивка в Дубай. Преди от работа все не й оставаше време да пътува, но сега разполага с цялото време на света.

Изненадващо обаче, певицата не е в компанията на своя любим Благой Найденов. Той е останал в столицата, за да гледа малкия им син Борис, докато Деси се похвали, че е с друг младеж в арабската страна.

Деси заведе големия си син Майки в Дубай. С тях са още няколко техни приятели и заливат социалните мрежи с приключенията си в пустинята.

Певицата не дава никакви индикации, че боксьорът Благой Найденов е с компанията в емирството. Той сподели кратко видео, на което се радва на сина си, но никакви снимки и клипчета от Дубай. Явно не е желан в компанията.

От доста време се говори, че Деси и Благо имат известни проблеми във връзката си. Пред приятели певицата се жалва, че огромната разлика във възрастта им оказва влияние и все по-често започват да спорят. Клюките в София пък гласят, че боксьора изневерява на Деси и това е стигнало до нея, но вече се е предала и няма сили да спори и да се кара.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ