Венета Райкова избесня, не е на себе си, направи го

Венета Райкова

Венета Райкова рядко отвръща толкова бързо на писанията по свой адрес в публичното пространство, но този път явно капката на търпението й е преляла след поредната порция гръмки заглавия.

В случая става въпрос за личния й живот и бащата на сина й Патрик – Тихомир Георгиев, и най-вече за скорошното й признание в социалните мрежи, че никога не се е влюбвала.

„Понеже се разнесаха жълти гадории нека тук да се види моето мнение. Не съм коментирала Тихомир, нито съм давала някъде интервю. Тихомир и Патрик са двамата най-важни мъже в моя живот и ще бъдат такива докато съм жива. Единия ми е син, а с другия, двамата сме го създали.

Въпреки че сме разведени от три години Тихомир е първия човек на когото звъня, когато ми се случи нещо хубаво или лошо. Това ви показва отношението ми към него. В петък вечерта отговарях на въпроси в моето стори. Имаше въпрос за влюбването и аз отговорих, че никога не съм била влюбена и това е така. От това едно изречение, днес сайтовете и вестниците вече „гърмят“. Нека и това да изясня тогава.

В края на 2004г., когато се запознах с Тихомир „Горещо“ вървеше с много висок рейтинг, най-вероятно поради това аз бях на първите места в класациите на най-желана и т.н. жена, така че можех да избирам и да търся най-добър от най-добрите баща за детето си. От всичко най-добро, аз съм избрала Тихомир. И до ден днешен смятам, че Тихомир е най-добрия баща на света. Това няма нищо общо с влюбването.

Влюбването трае 2-3 месеца, после химията изчезва и какво правим след това? След година се разделяме мразещи се и детето става жертва на отношенията между родителите, нали? Моето мнение е, че човек не бива да създава дете поради влюбване, а само когато има отговорен и интелигентен партньр!

С Тихомир имахме 13 години много хубав брак, после хубав развод и сега отлични отношения на разведени интелигенти хора. Затова недейте да подвеждате читателите си с измислени мои интервюта, защото накрая хората отварят моя фейсбук и виждат истината. И как пък нито един не написа, че в петък създадох в инстаграм профил за книгите, които обичам?! Защо не ви е интересно да говорим за книги, а си съчинявате ваша „приказка“, в която ме правите герой?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ