Спипаха Тони Дачева в гората с мъжка компания

Тони Дачева

Легендата на фолка Тони Дачева се дегизира и стана неразпознаваема за хората, които срещна в Пампорово. Хитовата изпълнителка целеше точно това – да остане незабелязана и да може спокойно да се наслаждава на живописната гледка.

По-късно пайнерката реши да сподели с приятелите си в социалната мрежа какво е правила в гората и всички останаха втрещени от нейните умения.

Тони реши да се отдаде на стара страст – карането на ски, което не беше правила през последните години. С изцяло мъжка компания тя превзе хубавите писти на Пампорово и очарова с брилянтното си маневриране на ските и щеките.

Нейната колежка Екстра Нина й завидя благородно и побърза да я похвали публично, че не е забравила как се кара. Нейни приятели й пожелаха да има повече такива дни и да става все по-добра в спускането. Този път Тони не беше взела дъщеря си със себе си, но много иска да я научи на този хубав зимен спорт. Оставила е това за следващата зима.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ