ВМРО иска забрана за провеждане на гей паради във всички общини в България

Георги Дракалиев

ВМРО иска забрана за провеждане на гей паради във всички общини в България!

Инициативата е на кандидата за народен представител в Бургас Георги Дракалиев.

Георги Дракалиев, който е дългогодишен общински съветник от ВМРО в града, е подготвил да внесе в Общинския съвет доклад с искане за забрана на подобен род провокативни събирания. А поводът е насроченият за 15 май гей-форум. Освен пандемичната обстановка, която би накарала всеки нормален човек да се замисли дали сега е моментът за събиране на много хора на едно място и празненства, прави впечатление и още нещо. В съобщението за него пише, че прайдът ще се проведе с подкрепата на самата община Бургас. Също така е обявено, че „ЛГБТ+хората“ са „силна общност, готова да овластява“.

Тези хора просто искат да ни наложат техните виждания и техния дневен ред, който не е реалният дневен ред на обществото. Българите се вълнуват от пандемията, икономическата криза и несигурното бъдеще, а не от групичка младежи, крещящи за някакви измислени права, казва още Дракалиев в свое обръщение във „Фейсбук“.

Припомняме също така, че въпросните „различни“ призоваха партиите да подпишат декларации, че ще отстояват това те да имат повече права. А повече права, освен гарантираните равни, според Конституцията и законите на България за всички български граждани, означава да претендираш за привилегии. Узаконени привилегии, уважаеми, както там се наричате, имаше по времето на болшевизма и след това по времето на комунизма. Също така подчертаваме, че единствено кандидатите на ДБ и „Мутрите“ застанаха зад това тяхно противоконституционно искане. Просто тема за размисъл.

Никакви права на хората с различна сексуална ориентация не са нарушени или застрашени у нас. Законодателството ни е категорично по този въпрос – всички имат равни права, подчертава също Дракалиев в своето заявление за забрана на събитието в Бургас.

Ние от ВМРО нееднократно сме повдигали въпроса за законността на подобни прояви като гей-парадите, които освен демонстрация на полова обърканост и претенции за надмощие над нормалността, са и платформа за нарочно насилствено налагане на неморални практики и насаждане на дискриминация с обратен знак към хората, които приемат научната истина. А именно – в природата съществуват два пола – мъжки и женски.

Напълно подкрепяме хората, които стоят за петицията против провеждането на първия Бургас-прайд (https://www.peticiq.com/317257) и ще направим нужното този пир по време на чума да не бъде реализиран. За нас отдавна е ясно, че нищо за тези крещящи високо „защитници“ на 56-и пол и трансджендър ненормалности и какви ли още не извращения като Родител 1 и 2, кърмещ родител и пр. небивалици не е ценност освен собствената им извратеност и целеустременост да я наложат дори и със сила на инакомислещите. И нещо още по-страшно. Да я превърнат в норма за децата ни.

Докато нас от ВМРО ни има в българския политически живот това няма да бъде допуснато! Ние ще отстояваме нормалността, християнските ценности, морала и съхраняването на традиционното българско семейство, както сме бранили българския интерес и българщината 128 години.

ВМРО с № 1 в бюлетината.

България над всичко!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ