Трагедия разтърси Благоевград! След 10 дни борба за живот си отиде моториста, който катастрофира тежко

svesht

Тъжна вест потресе Благоевград! Почина 45-годишният Сергей Андреев след жестоката катастрофа с мотор в Областния център на Пиринско, пише Pirinsko.com.

Припомняме, че  пътния инцидент стана преди 10 дни на бул. „Св. св. Кирил и Методи“ над ж.п Гарата в Областния град. 31-годишна жена, управляваща лек автомобил марка „Ауди“ прави обратен завой на двойна непрекъсната линия. Правейки забранената маневра, засича мотора, който се блъска в автомобила. Водачът му отхвръква и се удря в лявата странична част на преминаващ градски автобус по линия №2. Мотористът е бил с каска. На място пристигат линейка, полиция и пожарна заради разлив на масло по пътното платно.

Андреев бе приет в Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград в много тежко състояние – безсъзнание, черепно-мозъчна травма, фрактури на крайници и ребра. Интубиран бе от реаниматор и транспортиран за столична клиника. Пробата за алкохол на водачката на „Ауди“-то бе отрицателна.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ