Ненчо Балабанов и Симона Пейчева флиртуват в национален ефир

Ненчо Балабанов, Симона Пейчева

По ръба на острието на флирта тичат Ненчо Балабанов и Симона Пейчева и то пред цяла България, пише varna24.bg.

Ненчо бе гост в предаването на златната грация по БНТ 2, където двамата се надпреварваха да кажат кой е по-щастлив от срещата и умилиха по-романтично настроените зрители. Ненчо заговори за нов проект в Русенската опера и още преди да е свършил с обясненията си Симона изстреля „Аз поканена ли съм? Идвам! Искам две места на първия ред“. Ненчо като джентълмен веднага отсече „Поканена си, разбира се“. След това със смях я закова с въпроса „А ти с кого ще дойдеш?“ . Пейчева влезе в тона и взе ролята на изчервена мома „Е, сега, не ти ли неудобно да ме питаш?“.

След което Ненчо продължи със закачките и сподели на зрителите, че преди да пристигне в студиото искал Симона Пейчева да е облечена по гимнастическо трико, а той да дойде в екип за тенис. От години Ненчо е страстен почитател на тениса и тренира всеки ден.

„Вече има една двойка тенисист и гимнастичка, да не бъдем следващата?“, попита в повишено настроение Симона Пейчева. Двойката, за която тя намекна е тенис надеждата Димитър Кузманов и грацията Християна Тодорова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ