Дъщерята на Стоянка Мутафова празнува рождения си ден на гроба на майка си

Стоянка Мутафова муки

Вчера единствената наследничка на великата ни актриса Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки посрещна 70-ия си юбилей на гроба на майка си.

„Отидохме сутринта на гроба на Стоянка с Евгени. Моят рожден ден ѝ беше любимата дата и затова избрах да бъда там. Болката по нея не минава, липсва ми“, разкри Муки пред „Телеграф“.

Голямата ни актриса много пъти е говорила на дъщеря си за нейното раждане. „Родила съм се в ден неделя, в 11 часа. Не съм издържала до края и съм се появила на бял свят в 8-ия месец“, казва Грубешлиева, която дни преди личния си празник призна, че не празнува рождения си ден, откакто майка ѝ си е отишла.

„Не празнувам. Днес щастие намерих, когато отидох на гроба на майка си. Много ми липсва, това е истината. Времето минава, но болката остава“, отбелязва с тъга Муки.

Усмивката в празничния ден ѝ връща мениджърът на Стоянка – Евгени Боянов, който изненадва рожденичката с бутилка шампанско и ръчно нарисуван портрет на непрежалимата Мутафова.

„Знаех какво ще я зарадва. Нея я радват нещата, свързани със Стояна, затова смятам, че този портрет я направи истински щастлива. Подарих ѝ още монета с образа на Богородица, за да я пази и закриля, и ваза с цвете“, споделя пред ежедневника Боянов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ