„Като две капки вода“ е получили нотариална покана, Халваджиян бесен

Герасим Георгиев - Геро, Васил Василев - Зуека

Какво се случва в „Като две капки вода“, питат се зрителите на имитаторското шоу. От „Бутона на късмета“ миналата седмица на Михаела Маринова й се падна да влезе в обувките на Силвия Кацарова и заедно с Васил Найденов да изпеят емблематичната песен „Огън от любов“. Уви, в последния момент, от продукцията заявиха, че поради независещи от тях причини Михаела ще бъде Мария Илиева и ще пее „Болката отляво“.

Това разгневи зрителите, а някои от тях подозират, че Михаела не е могла да се справи с имитацията на Кацарова и затова е поискала смяна. Истината се оказа доста различна, съобщават колегите от „БЛИЦ“.

Оказа се, че правата върху текста на „Огън от любов“ се държат от Владислав Славов. Той информирал продукцията, че не Музикаутор, а той има права върху текста и ако то бъде изпълнено, ще трябва да му се плати.

Оказа се, че такива нотариални покани са отправяни и до други телевизии, които са искали да излъчват парчето.

Новина от която братя Халваджиян не са останали много доволни.

Странното тук е, че Славов не е автор на текста, нито пък изпълнител на песента. Автори на най-големите текстове на естрадни хитове издадоха пред наш репортер, че са били заблудени от Владислав Славов да му прехвърлят авторското си право. Подвел ги с убеждението, че иска подписът им, за да включи въпросните песни в предстоящ сборен албум.

Освен Кацарова потърпевши се оказаха още Росица Кирилова, Кристина Димитрова, Кичка Бодурова, Петя Буюклиева и т.н., гласи светската клюка. Самата Силвия Кацарова няма право да изпълнява вечния си хит по участия, докато не докаже, че има някаква шашма и не си върне това право чрез съда.

Именно това е причината Михаела да не може да изпълни задачата си и да е търси компромисен вариант. Все пак държали да остане Васил Найденов като дуетен партньор и взели неговата песен ‘Болката отляво“, която на един лайф изпълни в акустична версия с Мария Илиева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ