Глобиха 100 лв. сина на строителен бос от Пловдив за хулиганство

Съд

Глоби от по 100 лв. наложи районният съд в Пловдив на двама нарушители на обществения ред в местно заведение.

Снощи около 22, 30 ч Тома Томов, син на известен строителен предприемач, и негов приятел – Георги Попечкин, чиято майка е данъчна служителка, посетили с компания ресторант в центъра. Двамата мъже били видимо превъзбудени, започнали да се заяждат с охраната, а малко по-късно насочили агресията си и към управителката.

Тя им направила забележка, че смущават спокойствието на останалите посетители, но двамата продължили. След като персоналът, не успял да тушира проблема, сигнализирал на органите на реда. Пристигнала патрулка и униформените задържали Томов и Попечкин, които днес са били изправени пред съда и санкционирани.

В края на март т.г. Томов-младши отново имаше проблеми с полицията, след като не спрял на стоп с колата си и не се подчинил на светлинен и звуков сигнал. Той ударил униформен и патрулка и бил преследван до луксозен жилищен комплекс в Пловдив. След като го задържали, го изпробвали за наркотици, тестът се оказал положителен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ