Препил баща заведе детето си на лекар и се нахвърли да бие докторката

o-WOMAN-DOCTOR-facebook

За случай на нападнат лекар съобщават от Многопрофилната болница в Добрич. Инцидентът станал на 5 август вечерта в Детско отделение.

По време на дежурство д-р Москова приела дете с хронично заболяване, което било лекувано в дома си в продължение на три дни и доведено в клиниката от родителите, след като състоянието му не се подобрявало. При приема на детето бащата бил във видимо нетрезво състояние. Той нападнал д-р Москова и опитал да я удари. Присъствал на инцидента млад мъж предотвратил с намесата си възникването на по-тежки последици.

За случая бил подаден сигнал до дежурния в полицията и агресивният баща е задържан. Той е нанесъл и материални щети на отделението.

За последният месец рязко се е повишил броят на потърсилите спешна помощ в Многопрофилната болница в Добрич, съобщават оттам. Част от причините за това са летните отпуски на личните лекари и специалистите. Само за едно денонощие в края на миналата седмица през Спешно отделение са преминали над 100 човека – 72 възрастни и 36 деца.

Два екипа от лекар и медицинска сестра дежурят денонощно в отделението, пише dariknews.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ