Щастливи новини сполетяха семейството на Милен Цветков

Милен Цветков

Порция щастливи новини връхлетяха семейството на починалият след трагичен инциденет журналист Милен Цветков.

Без съмнение с позитивизъм ще бъде приета от всички в семейството книгата, която предстои да бъде издадена. Тя е написана от последната любов на Милен – нумероложката Милена Иванова. Тя признава, че любовта им е било много изстрадана, но и много истинска. Именно нея блондинката описва в книга, пише „Галерия“.

Признанията, които последната жена в живота на журналиста прави в книгата си, са разтърсващи и със сигурност ще приковат вниманието на всички, които харесват или са следили Милен Цветков. Няма да повярвате какво разкрива тя.

Това сподели приятелката на Милен Цветков, която бе с него в последните часове, преди да бъде прегазен от дрогирания Кристиан Николов. Нумероложката Милена Иванова-ЕА и журналистът са имали връзка в продължение на малко повече от година, през която са живеели заедно и по думите й силно се обичали.

В деня на смъртта на Милен Цветков двамата са си казали всичко. „Сякаш знаехме, че нещо ще се случи“, подозира Милена. „Разкрих му, че искам да се грижа за него и че съм решила, че той е моят човек. Мисля, че и той ми каза всичко. Вярвам, че той втория път се върна, за да се сбогува с мен на вратата.

Първо тръгна, за да си вземе ключа от неговия апартамент. Точно затвори и след минута се върна, за да си вземе шофьорската книжка. Никога няма да забравя погледа му, възстанових си го седмица след смъртта му. Сякаш ми казваше: „Съжалявам, ти си силна, ще се справиш“, спомня си приятелката му.

В своята книга „379 дни с Милен Цветков“ подробно е описала как е протекъл последният му ден, какво са си казали, както и как е научила за смъртта му, пише „Галерия“.

„Уча се да живея без него. Все още е много трудно и празно. Два пъти го сънувах как ме прегръща и после пак ми обърна гръб и си тръгна. Но ме успокоява, ще се справя с всичко. Понякога след това се разстройвам и той ми изпраща послание чрез други хора. Наскоро една негова близка приятелка ми се обади да ми каже, че го е сънувала как се срещат в цветарския магазин до телевизията и тя го пита какво прави там, а той й казва, че е дошъл да ми купи цветя, защото много ги обичам. Бил е усмихнат и я е уверил, че е добре.

На финала й споделил: „Милена се е притеснила в последно време, кажи й да не го прави, всичко ще бъде наред и аз много я обичам. На негов приятел пък казал насън, че е починал наистина, но приема смъртта си съвсем нормално. Аз усещам неговото присъствие и знам, че той ми помага и винаги е с мен. Питах го и за книгата, защото много се колебаех дали да я пиша, и получих неговото разрешение“, добавя още в интервю за „Галерия“ Милена.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ