Проговори и Несрин Узун! Разкри какво се е случило в нощта, когато Очите бе закопчан в Турция!

Арестуват Митьо Очите

Станахме жертва на изключителната доброта на Бенчо Бенчев. Това заяви на пресконференция в Бургас бившият депутат от ДПС Несрин Узун, който бе задържан заедно с Митьо Очите в Истанбул.

Узун заяви, че пребивавал в съвсем друг хотел. Историята била следната: Бенчо Бенчев му се обадил по телефона и го помолил да резервира три стаи в хотел в Истанбул. Двамата често правели воаяжи до най-големия град в Турция, защото го харесвали, а и в последно време Бенчев ходел там заради здравословни проблеми – свои и на жена му.

„Бенчев е 95% инвалид, в момента е в много тежко състояние“, каза Несрин Узун, цитиран от в. Труд.

Те били заедно на вечеря в злополучната нощи след като срещата им приключила, Узун закарал с автомобила си Бенчев до хотел „Рамада“. Тогава видели ареста на Димитър Желязков. Турските власти не са ги арестували, само помолили да отидат с тях и да им окажат пълно съдействие. Още повече, че Несрин Узун говори турски език. У нас вече им е била издадена 24-часова заповед за задържане – за да се изяснят обстоятелствата около случая.

„Разкриха се тези, които са били около мен само от интерес. Възмутен съм от коментатори и писания, които се опитват да свържат случая с партията, чийто народен представител съм бил. От 10 години не съм в активната политика и може да съм се ориентирал към друга партия“, каза Несрин Узун.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ