Ромската махала настръхна срещу чужденец! Влязъл в квартала с приятелката си и сгафил като…

domestic-violence

Варненският районен съд оправда 24-годишен американски гражданин, спрямо когото беше внесена полицейска преписка за извършена проява на дребно хулиганство.

На мъжа е съставен акт за констатирана проява на дребно хулиганство, изразяваща се в уриниране по улица „Наум“ в ромската махала „Максуда“, в следобедните часове на 26 юли.  Инцидентът се породил, след като местни младежи при паркиране забелязали действията му, тръгнали заплашително към него, като започнали да крещят и да блъскат него и приятелката му.

Цивилни полицаи забелязали конфликта и се намесили. Съдът прие, че макар да има данни за морално укоримо поведение, в конкретния случай не е осъществено нарушение, визирано в Указа за борба с дребното хулиганство. По делото липсват данни младежът да е проявил демонстративно оскърбително отношение или да е целял съзнателно да наруши обществения ред.  В съдебна зала той благодари на служителите на реда за оказаното му съдействие за предотврятяване на евентуален по-сериозен конфликт.

 

 За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ