Мая Манолова живее като холивудска звезда! Пръска луди пари за бутикови дрехи и…

мая манолова

В двойни стандарти бе уличена Мая Манолова от фотоапаратите на “Ретро”. Омбудсманът през ден е до майките на деца с увреждания пред Народното събрание и уж им съчувства като равен с равен в борбата за промяна на закона и повече пари, но всъщност живее като холивудска звезда с държавната си заплата.

Денят на Манолова започва в централен фризьорски салон, където за нея се грижи топкоафьор и тя се чувства като същинска прима. Ако се сметнат честите є посещения за сешоар и прическа, като нищо ще излезе, че харчи една-две пенсии месечно само за косата си.

След задължителното сутрешно разкрасяване бившата депутатка от БСП, накипрена с маркови костюмчета, започва да води разговор след разговор по скъпия си мобилен телефон.

Освен очевидно добрата заплата, която є осигурява този стандарт, Манолова се ползва и от лъскава служебна кола с марка “Мерцедес”, която я кара не само по работа, но и на фризьор. След разкрасяването лимузината є я отвежда на вече сякаш ежедневния є рейд из телевизионните студиа, където тя шества без умора в опита да си прави пиар.

По-късно обаче, когато отива да продължи с медийната реклама при майките на палатките, омбудсманът тактично кара шофьора да спре по-далече от парламента и извървява пътя пеша, за да не парадира с лукса, в който живее.

А това става видно за фотографите ни само часове по-късно, когато в ранния следобед, изпълнила пиарските си акции, Манолова се заема с шестване из столичните бутици. От един от тях, на популярната и луксозна марка “Гери Уебер”, излиза и с нова покупка. Бутикът е посещаван от дамите, които държат винаги да са в крак с модата, а чантите на марката не падат под 150 лв.

Предпочитанието към стойностните аксесоари не е никак чудно, ако се проследят и тоалетите на омбудсмана. Мая Манолова ежедневно е с все нови и нови стилни костюмчета, които никога не повтаря, а понякога ги сменя и по два пъти на ден.

Източник: retro.bgЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ