Бойко Борисов разкри своя болка, консултира се с доктор

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов продължава инспекцията във Велико Търново. Заедно със здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов и финансовия министър Кирил Ананиев са на проверка в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, за да видят новия корпус на болницата.

Директорът на лечебното заведение сподели, че с новия корпус не само се спестяват хиляди левове от превозване на болните, но и ще отговаря на всички европейски стандарти за лечение. До 20 дни ще е готова хибридната операционна, обществената поръчка за новата апаратура е подготвена.

Премиерът се поинтересува дали в новото крило ще има травматология, след което разкри, че от години не е ходил на лекар, а има болки в коляното и е време да си обърне внимание, защото има над три операции.

„Ако знаете как ме боли коляното… дали пак няма да трябва Тони Георгиев да го гледа… То в едното няма нищо – изрязани са минискуси. На лявото имам три операции, на дясното една. С времето изтънява и изтънява“, сподели с ръководителя на болницата премиерът Борисов.

„Дойде деня – нови болници, нови училища, нови поликлиники“, остана доволен Борисов и допълни, че ако зависи от него и Ананиев, ще събират пари, за да продължават изграждането на нови болници, църкви, манастири и училища.

За това искат да ни изчегъртат, нека да изчегъртат новите болници, заяви премиерът Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ