Горещо! Нидал Алгафари направи на две стотинки БСП: Срамно е! Непочтено е!

бсп

На две стотинки направи БСП в гневен пост на страницата си във „Фейсбук“ бившият пиар експерт на столетницата Нидал Алгафари. „От няколко дена партийни функционери на БСП бягат като дявол от тамян. Изведнъж се разграничиха от един от благодетелите им, забравяйки, как преди това са висяли пред него, свели плахо поглед в земята, очакващи да им подхвърли някоя пара“, казва Алгафари.

Ето какво написа в социалната мрежа Нидал Алгафари:

От няколко дена партийни функционери на БСП бягат като дявол от тамян. Изведнъж се разграничиха от един от благодетелите им, забравяйки, как преди това са висяли пред него, свели плахо поглед в земята, очакващи да им подхвърли някоя пара.

Същото бе и с други вече прогонени от ръководството на партията им. Пълзят пред тях преди и по време на избори. Мазнят им се. Гордеят се, ако той ги покани на трапезата му, защото той плаща. Защо го правят ли? Защото са продажни. Евтино продажни.

Готови са въведат и го въведоха, плоския данък, защото той обслужва имащите. Готови са да им се стъпи на главата с лъскав чепик, защото тайно се надяват бизнесмена да назначи я сестра, я любовница, я син на работа в някоя от фирмите му. Бият се в гърдите с нова визия, и за пореден път търсят как да лустросат визията, а същината ще си е същата. Когато се договарят позициите в общинският съвет или ако са на власт, във властта, не избират из между трудилите се години наред техни съпартийци, а дават на платилите им авансово, това което са си пожелали.

Колко пъти на срещи с избирателите, които преживяват с минималното, отиват представители на ръководството с коли струващи колкото пенсиите на всичките събрали се в залата за година или няколко лета? Колко пъти в историята им се разграничават от благодетелите си, което показва две неща. Неблагодарност и по-страшното обвързаност. Хора за които парите са цел, не биха могли да убедят вече никой, че ще защитават угнетените и онеправданите.

Срамно е! Непочтено е!За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ