Сузанита е по-щастлива от всякога, бебето се роди

Сузанита

Скандалната и противоречива певица Сузанита е станала леля тази сутрин, съобщава близък член до семейство Мурад.

Той не знае пола на бебето, но най-щастлива е бабата, която само ден по-рано отпразнува своя рожден ден и появата на мъничето й е като подарък.

Сестрата на Сузанита – Александра, стана майка за първи път. Тя е от първия брак на майка си, няма кръвна връзка с певеца Орхан Мурад, който е баща на Сузанита и преди няколко дни официално се разведе с Шени. Младата майка не е особено близка със сестра си и открито заявява отвращението си от поведението на Сузанита и жалките й опити да стане популярна.

Точно Александра е виновна майка й да се залюби с ретро певеца. „Срещнах я на един мой концерт и Съни (дъщеря й от първия брак- б.а.), ме покани на рожден ден. Понеже ми беше дошло до гуша от мръсотиите на Антоанета (първата му съпруга – б.а), реших да отида и да зарадвам тогава 9-годишната Съни. Така завързахме дружба с Шени, която се превърна по-късно в авантюра, а след това дойде и любовта“, споделя изпълнителят на „Хиляди слънца“.

Наш репортер научи още, че на 23 март Шени и Орхан официално са се развели по нейно настояване.

„БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ