Нагло, Татяна Дончева и ген. Атанасов се уредиха със скъпи мерцедеси

Татяна Дончева

Новоизбраните стари муцуни в парламента Татяна Дончева и Атанас Атанасов от днес се возят на държавни мерцедеси.

Служебните автомобили се полагат на хлевоустата депутатка и шефа на политическата полиция на Костов по линия на зам.-председателските места, които заеха в 45-ото Народно събрание.

По този начин Дончева и Атанасов ще имат на разположение луксозни лимузини 365 дни в годината, а сметката за гориво се плаща от българските данъкоплатци. Честито!

Самата Дончева е на върха на щастието. Черният мерцедес ще поема на кожения си салон налятата й фигура и ще я развозва не само по пленарни заседания, но и до ресторанти и фризьорски салони.

На същата придобивка ще се наслаждава и бившия началник на Национална служба Сигурност. Неговата косичка е пооредяла, сигурно няма да ходи толкова често като Дончева на коафьор, но ще може да си вика държавната лимузина по-често и от такси. И то напълно безплатно.

А само преди седмици двамината се възмущаваха от обстоятелството, че политици от предишното Народно събрание ползват автомобили на НСО.

Бронирани автомобили с многобройни гардове пазят и особата на новата парламентарна шефка Ива Митева, която е страстна почитателка на фитнес упражненията.

„БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ