Цяла България плаче заедно с големият Христо Стоичков

Христо Стоичков

„Цяла България плака с Ицо Стоичков и отново бе от радост, както през 1994-та, благодарим ти, национален герой си!“, Стефан Харипощуков, Фейсбук.

Емоции, емоции, емоции и много сълзи през последният час в родния телевизионен ефир. Всичко това бе гарантирано от едно от рядките телевизионни участия на Христо Стоичков. Той гостува на Димитър Рачков в „Забраненото шоу“.

Искрен разговор, много подаръци и необичайна изненада белязаха гостуването на звездата. На сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ той сподели за детските си мечти, за началото на професионалната си кариера, силата на дисциплината и подадената ръка. Стоичков донесе много подаръци на Димитър Рачков, сред които и копие на „Златната обувка“  В края на участието си дойде и моментът за специалната изненада – в студиото влязоха двете дъщери на Стоичков – Мика и Христина, както и внучката му Миа. „Да държиш внуче е по-хубаво от това да държиш „Златната топка“, развълнувано сподели Христо Стоичков. Веднага се появиха и сълзи в очите му, които разчустваха дори водещия.

Димитър Рачков от своя страна подари на Стоичков музикално изпълнение на любимата му песен, Емил Димитров – Моя страна. За тази песен разкри: „Аз не се разделям с нея, тя е първа в колата ми и последна.“.

Песента бе изпълнена на живо от Деси Добрева, Дидо от „Д2“, Марги Хранова и Стефан Илчев. В изпълнението се включи и Стоичков.

Хиляди реакции и стотици коментари засипват социалните мрежи и в този час. Те говорят за едно със сигурност големият Христо Стоичков не е забравен от българския народ, той обича героите си и ги цени.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ