Тошко Йорданов: Ще спазваме Конституцията и законите на страната

Румен Радев, Тошко Йорданов

С гласа си българските граждани отредиха изключително отговорна роля на вашата партия не само в парламента, но и в цялостния политически дневен ред. Предизвикателствата пред страната са огромни, не само заради усложнената ситуация с пандемията. Надявам се сформирането на отговорно правителство с устойчива парламентарна подкрепа. Към вас са вперени очакванията на българските граждани. Това сподели президентът Румен Радев пред представителите на ПГ на „Има такъв народ“ в рамките на свиканите от държавния глава консултации за съставяне на правителство.

,,Ние сме изключително щастливи, че президентската институция спазва законите на страната. Спазването на законите е дълг на президентската институция и благодарим, че го правите. Ние, за разлика от едни други, като партия смятаме да спазваме Конституцията и законите такива, каквито са. Ще обсъдим какво мислим в така създалата се ситуация“, заяви от своя страна зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ