Бойко Борисов си играе с кучето Борко

Бойко Борисов

Овчарката Борко посрещна Бойко Борисов у дома. Премиерът в оставка бе изписан от болница „Софиямед“, където влезе за операция на коляното.

Борисов отдели време да си поиграе малко с кучето си и демонстрира ведро настроение. После се прибра да си почива. Той ще носи шина на крака още известно време.

По-рано днес Борисов не пропусна да коментира горещите теми в политиката. На изписване от болницата той говори пред събралите се журналисти. Отново сподели мислите си, че, ако всички искат да бъдат срещу ГЕРБ на инат, това ще бъде лошо за държавата. ГЕРБ-СДС вече представиха проектокабинета си и ще опитат да намерят подкрепа от Има такъв народ и Демократична България. Двете формации обаче категорично заявиха, че не желаят да участват в правителство на ГЕРБ-СДС.

Затова и днес Бойко Борисов отново „хвърли топката“ в ръцете на лидера на ИТН Слави Трифонов. „Не му завиждам на Слави“, коментира той.

ИТН е втората политическа сила, която ще получи мандат при неуспех на ГЕРБ-СДС да състави правителство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ