Симидчиев от ДеБъ с тайни обаждания към проф. Ангелов – търси го за помощ в пандемията

Костадин Ангелов

Депутатът от „ДеБъ“, който бе избран и за шеф на здравната комисия д-р Александър Симидчиев, е звънял тайно на здравния проф. Костадин Ангелов, за да си говорят на четири очи и да му помага за решенията в пандемията. Това разкри Бойко Борисов пред журналисти при изписването му от болницата.

Накарах му се на министъра, защото Симидчиев му се обадил да се видят по-късно на четири очи да си говорят за щабовете. Няма такова нещо. Разпоредих му и, ако иска от трибуната да си говорят. Аз коректно съм освободил и съвета, където беше Симидчиев, и щаба където беше Мутафчийски. Всичко е коректно, за да си назначат техен. Още днес парламента да вземе решение, дали ще възстанови стария НОЩ или дава нов състав, а министъра за една минута издава заповед“, уточни Борисов.

Той подчерта, че трябва да се поема отговронст, предвид бруталното мнозинство, което имат в момента партиите в парламента – 165 депутати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ