Борисов за Корнелия: Мра да остане

Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Цвета Караянчева, Румен Радев, Красимир Каракачанов

„Нинова вчера каза, че аз задкулисно със Станишев съм я сменил. Но аз го направих публично предцялата зала в парламента. Аз за нея мра да стои“, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по повод изказването на соцлидерката, че по вина на Борисов тя била прокудена от Станишев.

Лидерът на ГЕРБ припомни, че още преди години от трибуната на Народното събрание се е обърнал към Сергей Станишев, публично. „Стига ми ги праща, една по една. Ту Мая, ту Корнелия. Вие забравихте ли?!“, заяви Борисов.

„Всеки ден съм й в устата на Корнелия Нинова. Но не аз съм онзи, който я скара с нейните хора, това е нейна работа. Вчера и Станишев й отговори. Аз съм казал тези думи от парламента, от трибуната, не някъде по коридорите“, отбеляза Борисов.

„Ако може да ми ги разпределяте една по една просто, ще бъде много благодарен, това е много силен натиск“, казва преди години на Станишев пред цялата зала Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ