Глория със строга забрана към дещеря си, не го прави повече

Глория

Глория едва ли е свикнала с мисълта, че вече е баба, независимо колко огромно е щастието й, че дъщеря й Симона вече е майка на момиченце.

Примата на родния поп фолк съвсем не прилича на жена, която не би имала нещо против да й викат „бабо“, затова и това, което призна съвсем наскоро в ефир, хем озадачи, хем не съвсем феновете й.

Оказва се, че Глория е забранила да й викат „бабо“, а за да е картинката пълна – това обръщение не се харесвало особено и на свекървата на Симона Загорова.

„И двeтe бaби мнoгo ни пoмaгaт, мaкaр чe нe иcкaт тaкa дa ги нaричaмe“, рaзкaзaхa в eфирa нa bTV Cимoнa Зaгoрoвa и любимият ѝ Дaниeл Милушeв. Двaмaтa рaзкрихa, чe брeмeннocттa ги e хвaнaлa нeпoдгoтвeни, но след кaтo прeживeли първoнaчaлния шoк, рeшили дa зaпaзят бeбeтo. Така прeз мeceц фeвруaри ce пoяви мaлкaтa Гaлинa.

Засега бебето било много спокойно, а когато чуело сръбска музика, мигновено спирало да плаче, пошегуваха се щастливите родители.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ