Тя сяда в стола на уволнения Любен Дилов – син

България търси талант

Както наскоро стана ясно, депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син бе предложен за министър на туризма и поради тази причина няма да може повече да се изявява и като част от журито в „България търси талант“ по bTV. Това ще се случи от 9 май, когато стартират и живите епизоди на шоуто.

От bTV приключиха работните си отношения с Дилов заради политическите му ангажименти, а изданията, които текат в момента в ефира на медията, са записани още преди месеци.

Големият въпрос сега е кой ще седне в стола на Дилов оттук нататък и ще прави компания на Катето Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова. А най-спряганото име за момента е това на певицата Михаела Филева, която сме виждали в същата роля в предишни сезони, пише Hotnews.bg.

Феновете на формата обаче, негодуват, тъй като с Филева жените в журито взимат превес, а когато са поравно с мъжете, е по-интересно. Ето защо има вариант в стола на Дилов да седне и актьорът Асен Блатечки.

На кого ще се спрат в крайна сметка от bTV, съвсем скоро ще стане ясно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ