„Има такъв народ“ отказа консултации с ГЕРБ за правителство

Слави Трифонов, Тошко Йорданов

„Има такъв народ“ няма да отиде на консултации с ГЕРБ. Това гласи официалният отговор на партията, който бе оповестен пред медиите от шефа на парламентарната група Тошко Йорданов.

По-рано днес от партията на Бойко Борисов изпратиха на ИТН покана за среща, на която да бъде обсъден предложения от тях кабинет. В сряда среща с ГЕРБ отказаха и от „Демократична България“.

Още преди конституирането на настоящия парламент „Има такъв народ“ заяви, че по никакъв начин и по никакъв повод няма да участва в разговори с партиите, представляващи досегашното управление на страната. За нас ГЕРБ е основен символ на статуквото и е изключено да обсъждаме каквото и да било правителство, предложено от представителите на тази партия. Затова намираме за естествено да откажем участие в каквито и да е консултации, заяви Йорданов в кулоарите на парламента.

Той обясни, че отговор на въпроса дали „Има такъв народ“ ще изпълни втория мандат ще бъде даден тогава, когато го получат.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ