Оперираха Гери-Никол

Гери-Никол

Тийнсензацията и любима певица на много подрастващи Гери-Никол се е подложила на операция.

Манията по ринопластиката напоследък взима сериозен връх в родните шоу среди, след като щафетата през 2019-та поведе поп фолк дивата Преслава, която и до днес отнася як хейт за променения си външен вид.

Ето, че и тийнсензацията Гери-Никол реши да не остава назад от колежките си в музикалния бранш, които до такава степен се видоизмениха, че в един момент вероятно ще започнат трудно да бъдат различими една от друга.

Напоследък Гери обикаля екзотични кътчета от света, където релаксира щедро и демонстрира сексапила си. На скорошните й снимки в социалните мрежи обаче, блондинката демонстрира не само „яката си дупара“, но и чистак новото си носле.

Първи промяната, разбира се, отчетоха феновете на младата певица, които останаха същисани от решението й да се подложи на подобна корекция. Според някои от феновете на изпълнителката – ринопластиката й придава по-свеж вид, други обаче са възмутени от промяната и я иронизират, че след носа, трябва да си коригира и задните части.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol)

За всеобща изненада неотдавна и колежката на Гери-Никол – Дара прояви интерес към ринопластиката, макар нейното решение изобщо да не е ясно засега.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ