ПР-ът на ГЕРБ публикува скандално видео, хората на Слави мамят в парламента

Тошко Йорданов и Ива Митева-Рупчева

ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов сподели доста пикантно видео в личния си фейсбук профил. От кадрите се вижда какви врътки правят хората на Слави Трифонов в парламента.

„Новият морал на новите лица … „, написа Николов в личния си фейсбук профил. Кадрите, които той сподели, показват как гласуват народните представители от партията „Има такъв народ“ (ИТН).

Към поста си Николов допълни и „#ИмаТакиваМутри“.

Думите на ПР-а на ГЕРБ идват заради пост на Рени Райкова, който той сподели.

Ето какво на свой ред пише Рени Райкова (публикуваме думите й без редакторска намеса):

Я какво ми попадна:

„Председателят на правната комисия в Народното събрание е посъветвал така своята колежка… Значи така е правилно…

„Добрия“ юрист/правист/адвокат си личи от далеч

Гласуват ли депутати от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ с картата на председателя на парламентарната група Тошко Йорданов в негово отсъствие? Този въпрос възникна при приемане на проекта на решение за изменение и допълнение на правилника на Народното събрание. #Адвокатее

Репортер на Actualno.com видя, че при едно от гласуванията новоизбраният председател на правната комисия в Народното събрание Радостин Василев очевидно дава сигнал на колежката си Виктория Василева да се възползва от липсата на Йорданов в пленарна зала и може да даде вот от негово име.

Тя, от своя страна, се оглежда дали камерите в момента ги следят и натиска копчето на машинката на до нея.

Припомняме, че в действащият правилник за организацията и дейността на Народното събрание е записано, че председателят може да отстрани от едно заседание депутат, който гласува с чужда карта“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ